Till minne av Annika Sjöström

Annika Sjöström har somnat in. Vi är många inom Umeå Brukshundklubb som kommer att minnas och sakna Annika. Hon var aktiv inom klubben sedan mitten av 80-talet och Annikas hundintresse var brett – hemvärnet, utställning, lydnad och bruks. Hon utbildade sig till instruktör och domare inom både bruks och IGP. Annika var en av dom första IGP- domarna i Sverige.

Annika tävlade och ställde ut sina hundar. Dom hundar vi inom Umeå Brukshundklubb främst minns och förknippar med Annika under hennes mest aktiva år, är Uschigårdens Tosca och Truxelis Märta. Trots att Annikas hälsa var sviktande hade hon en positiv inställning till livet och klagade aldrig utan kämpade på och ställde upp så gott hon kunde. Vi som kände Annika har många glada och positiva minnen av henne.

Nu slipper du smärta och värk.

Vila i ro

Klubbkamraterna i Umeå Brukshundklubb

Du gillar kanske också...