Kurser och utbildningar

Valpkurser, Allmänlydnad, Agility, Nosework, Spår, Patrullhund mm mm. Det finns mycket att välja på, så ta en titt under ”Grenar”!

En ny kurs har precis kommit ut – en självstudiekurs i SKKs regi som handlar om rädsla hos hund. Läs mer här

Som regel anmäler man till olika kurser genom Studiefrämjandet, men ibland händer det att en Verksamhetsgrupp/gren sköter anmälningar på egen hand. Det brukar annonseras här på hemsidan och FB, och framgå hur man ska anmäla.

JUST NU har vi en kurs i allmänlydnad! Se mer HÄR

Läs intervjuer med två av våra instruktörer!

 

 

 

 

 

 

SBK har en dressyrpolicy om vår relation till hunden som tolkats lite olika. ”Får man inte säga Nej till hunden?” ”Kedjehalsband är förbjudet” ”Man får inte rycka i kopplet”. SBK har tagit fram ett förtydligande av vad man egentligen menar… Ta dig tid att titta på filmen: Policyfilm

 

Öppna gruppträningar brukar man inte anmäla sig till. Det är bara att dyka upp och swisha på plats. Du kan få en bra översikt om vad som pågår och är på gång i klubben genom att titta på kalendern som finns under ”Kalender och anläggning”. Och du – det kostar ingenting att nyfiket stå och titta på vad alla håller på med!

Under barmarksperioden kan man fara ut till Ön och kolla läget. Prova prata med någon..! Folk kan vara lite blyga och allmänt osäkra, men ge inte upp – vi är drygt 900 medlemmar och allteftersom åren går, brukar vi alla inse att vi behöver varandra. Vi behöver hjälpas åt med våra hundar och det är då det blir riktigt roligt – när vi hjälps åt!