Utlämning av utmärkelser för årets hund, championat samt KM-vinnarpris och SM-deltagandepris

På årsmötet omnämndes alla som tagit championat, vunnit KM eller deltagit i SM under 2021. Vidare så omnämndes ekipagen som vunnit pris för årets hund i respektive gren där förare själv fått anmäla sig för att delta.

Listan på ekipage som tilldelas utmärkelser finner du HÄR

Meddela mig senast på torsdag den 31:a mars klockan 15 om du vill ha din pokal, alternativt presentkort för SM-deltagande och KM, levererad till Brännlandshallen, Loboohallen eller klubbstugan. SKRIV TILL – maria.juslin@ubhk.se

På torsdag kl 17 den 31:a mars lämnar jag utmärkelserna i Zoo.se-hallen i en av bokhyllorna i fikadelen och på fredag den 1:a april lämnar jag de andra på klubben (i lilla kursrummet) eller i Loboohallens kök enligt era önskemål.

GRATTIS ALLA DUKTIGA FÖR FINA PRESTATIONER under 2022.

 

Du gillar kanske också...