Bokning, uthyrning

Vill du boka stuga, planer, husvagnsplats? Skicka då ett mail till bokastuga@ubhk.se.

Ange vid bokning:

  • Datum
  • Klockslag
  • Vad bokningen avser
  • Vad ni ska boka (tex plan/stuga)
  • Ditt namn och telefonnummer och vilken verksamhetsgrupp du tillhör

Grundprincipen är att all uthyrning ska förskottsbetalas. Om fakturering sker är faktureringsavgiften 20 kr. Påminnelseavgiften för ej inbetald faktura är 40 kr. Lagstadgad inkassoavgift tas ut om kravet förfaller till inkasso samt ränta.

Här finner du riktlinjer och priser vid uthyrning

Uthyrning av inomhushall, Dogmanhallen: Umeå Brukshundklubb har en egen inomhuslokal som ligger centralt på Teg, har måtten 14×27 meter och håller 11-12 graders värme. Hallen är utrustad med konstgräs med sviktande underlag, vilket skonar både hundar och förares kroppar. Dogmanhallen används till klubbaktiviteter som gruppträningar, kurser och egen träning och hyrs enbart ut till medlemmar i Umeå BHK.
Bokning av Dogmanhallen sker HÄR

Uthyrning inomhushallar, Brännland: Umeå Brukshundklubb har även tre hallar i Brännland för medlemmar och verksamhetsgrupper att träna i. Alla önskemål utöver det vi erbjuder inom klubben och VG eller problem sker till sammankallade arbetsgruppen Lena Wiklund 0702270744

Bokning av någon av hallarna i Brännland sker HÄR

Uthyrning av plan, klubbstuga, agility och MH-bana: Vill du hyra någon av de saker som är tillgängliga börjar du med att kontrollera om stuga eller banor redan är bokade. Det sker enklast genom att kolla i kalendern. Klubbens egna redan inplanerade aktiviteter är prioriterade vid bokning.

Hyra klubbstuga och appellplan samt övriga anläggningar: Klubbstugan och appellplan(er) kan hyras då Umeå BHK inte har några egna aktiviteter inbokade. Här finns riktlinjer och priser vid uthyrning. Uthyrning sker endast i undantagsfall under kvällar/helger i maj, juni, augusti och september. Träningar och kurser i våra inomhuslokaler är enbart för medlemmar och ingen företagsverksamhet får bedrivas i dessa om detta inte går via UBHK.

För bokning kontakta oss.

Hyra mentaltestbana: Mentaltestbanan kan hyras av rasklubbar. Testbanan skall återställas i ursprungligt skick. Om detta inte efterföljs sker en tilläggsdebitering om minst 250 kr.

Hyra av mentalbana och material:

  • Mentalbeskrivning: 500 kr
  • Mentaltest: 750 kr

För bokning av mentalbana kontakta oss.

Hyra agilityplan: Umeå Brukshundklubben hyr ut sin agilitybanan till en viss kostnad. Alla egna aktiviteter går före. Under tiden 1/5 – 30/6 samt 15/8- 15/10 pågår många egna kurser så då hyrs planen bara ut med kort varsel (besked 3 v innan). Aktuella priser hittar du här. Är du intresserad av att hyra planen, kontakta oss. Då planen inte är bokad är den öppen för fri träning för medlemmar i Umeå Brukshundklubb.

Vi har ytterligare två planer utöver den inhängande kursplanen, där medlemmar kan träna om det är bokat.

Hyra uthyrningsstuga: Klubben har en friggebod för uthyrning. Den har 4 bäddar och kostar 300 kr per dygn att hyra.
Den är utrustad med två våningssängar, kylskåp och mikro. Tillgång till toalett i klubbstugan ingår. Dusch finns ej. Städa får man göra själv efteråt.
Om städningen är undermålig debiteras en städavgift på 250 kr.

Kontakta oss för bokning.