Information & Trivsel

Hej!

Här kommer vi att lägga ut information gällande ZOO.se-hallen.

Länk till bokningssystemet finns HÄR – Se till att läsa igenom OM OSS då vi där beskriver lite Trivselregler och lite annat 🙂 eller läs vidare nedan.

Zoo.se-hallen ligger i Brännland och består av tre träningslokaler.

Hallarna håller på att iordningsställas eftersom, för att ge alla medlemmar möjlighet att träna olika grenar samt bedriva kursverksamhet samt övriga klubbaktiviteter som gruppträningar.

Kursverksamhet, tävlingar och gruppträningar har företräde när det gäller tid i hallarna och därmed kan det vara så att vi hör av oss till dig som bokat tid i någon av hallarna för enskild träning, för att byta redan bokad tid.

Alla som tränar måste vara medlem i Umeå Brukshundklubb, men man får prova en gång tillsammans med en annan medlem utan medlemskap, därefter krävs medlemskap.

Kontroll av  medlemskap kan komma att ske så ha era medlemskort med er när ni tränar.

Hur du blir medlem kan du läsa mer om HÄR

Dörren är låst och öppnas med kodlås. Koden erhåller du via mail 3 timmar.

Trivselregler:

  • Använd inneskor i hallen och torka hundarna om tassarna. Stålburar i olika storlek finns att låna på plats, medtag eget liggunderlag och burtäcke.
  • Löptikar är välkomna men skall bära tikskydd
  • Städa bort efter dig när du tränat klart
  • Om en olycka sker torka direkt upp ordentligt med Torky och spraya med ättikspray. Se till att suga upp så mycket det bara går för att det inte ska bli en fläck som fler markeringskissar på. Sprayflaska finns i stora hallen och på övervåningen och ytterligare städmaterial finns i toaletten näst längst in och är märkt med Städ. Om du vet med dig att du har en hund som markerar eller inte kan hålla tätt, använd eget kisskydd.

Ha kul med din hund och träningskompisar och nyttja gärna soffgruppen utanför träningshallarna på nedervåningen för att planera/eller sammanfatta träningspasset, men respektera de som är inne och tränar hund i någon av hallarna.

Rasta hunden ordentligt innan träning och plocka upp efter er. Inget kissande på husväggen eller direkt utanför hallen. Rastning sker mot Blå vägen. Det finns soptunna just utanför entren att slänga bajspåsar.

– Var noga med att stänga alla dörrar och släcka alla lysen efter dig både när du tränar och när du lämnar lokalen.

– Toalett finns bortanför den Stora hallen på nedervåningen, och det är endast där det finns vatten och avlopp.

Vägbeskrivning:

Kör Blå vägen mot Vännäs, när du kommer till Brännland ser du träningshallarna på vänster sida alldeles vid vägen (gamla Leo’s lekland andress- Brännlandsvägen 56 ).

Mått Stora Hallen – HÄR

VID PROBLEM

Kodlåset eller anläggningen, samt övriga tips eller förbättringar eller klagomål – Kontakta Lena Wiklund som har kontakt med hyresvärden samt är sammankallande i VG- Brännland0702270744

Bokningar – Om BokaMera eller Payson är nere när du försöker boka, vänta en stund och prova igen. Vi kan inget göra för att systemet är nere nu och då. Vid längre avbrott så ska du självklart höra av dig och om du har andra frågor om bokningar.

Skicka ett mail till bokningar_brannlandshallar@ubhk.se, så löser vi det så fort vi kan