HUG: Gruppträning

Hundägarutbildningen bjuder regelbundet in till öppna träningstider antingen på Ön, i Loboohallen eller Zoo.se-hallen i Brännland. Då tränar vi kontakt, hundmöten på ekipagets nivå, samspel och samarbete. Träningstillfällena är under ledning av HUG-representanter, men vi hjälps åt att lägga upp träningen på ett lämpligt sätt. Eventuell avgift står i respektive anmälningsformulär, och betalas med Swish på plats.

Kontakta hug@ubhk.se vid eventuella frågor. Planerade träffar ska synas i ”Kalender” också.

Öppen hundmötesträning
Öppen hundmötesträning för klubbens medlemmar och alla verksamhetsgrupper! En person får vara ansvarig för varje tillfälle att samla gruppen och se till att hålla tillräckligt avstånd mellan ekipagen. Vi hjälps åt att skapa bra och säkra förutsättningar efter de behov som finns. Kostnad 50 kr/ekipage.


Cirkelträningar:
Framöver så kommer det arrangeras en hel del cirkelträningar. Cirkelträning är en enkel och rolig aktivitet som stärker både kropp och själ. Vi kommer att träna styrka, rörlighet och koordination. Passet är upplagt med övningar för både dig som ägare och din hund. Alla övningar går såklart att anpassa till både ägarens och hundens fysiska kapacitet.

 

Du hittar aktuella datum och tider under kategorin ”HUG” och ”Träningsscheman”.

Vid frågor så kan du maila oss på: hug@ubhk.se