HUG: Gruppträning

Hundägarutbildningen bjuder regelbundet in till öppna träningstider antingen i Loboohallen eller i Working Dogstadius hundhall. Då tränar vi kontakt, hundmöten på ekipagets nivå, samspel och samarbete. Träningstillfällena är under ledning av HUG-representanter, men vi hjälps åt att lägga upp träningen på ett lämpligt sätt. Eventuell avgift står i respektive anmälningsformulär, och betalas med Swish på plats.

Kontakta hug@ubhk.se vid eventuella frågor.

Vardagslydnad: Tematillfällen
HUG – Hundägarutbildningen satsar på tematiska träningstillfällen med instruktör för att träna grundläggande vardagslydnad. Vi bjuder in medlemmar med hund som behöver stärka relationen, få bättre inkallning och få vardagslydnaden att fungera. Läs mer och se aktuella tematillfällen HÄR.


Kommande cirkelträningar:
Framöver så kommer det arrangeras en hel del cirkelträningar. Cirkelträning är en enkel och rolig aktivitet som stärker både kropp och själ. Vi kommer att träna styrka, rörlighet och koordination. Passet är upplagt med övningar för både dig som ägare och din hund. Alla övningar går såklart att anpassa till både ägarens och hundens fysiska kapacitet.

Låter det intressant? Mer information och anmälan kan göras via nedanstående länkar.

8/3: Cirkelträning | Blå nivå | ANMÄL HÄR


Vid frågor så kan du maila oss på: hug@ubhk.se