Klart med klubbområde!

Äntligen är det klart med ett nytt klubbområde! I dag har vår ordförande Torgny Näslund undertecknat ett avtal med Umeå kommun som innebär att vi kommer att ha nyttjanderätt både för planer och för ”Hemmanet” (gamla 4 H-gården) som blir vår nya klubbstuga.

Vi tackar Flyttgruppen för ett mycket gott arbete!

Nu ska arbete påbörjas med att söka bidrag och en ny arbetsgrupp kommer att tillsättas för att ta fram förslag på hur de ytor vi har tillgång till bäst ska fördelas och en hel del praktiska frågor som behöver lösas. Vi kommer förstås att stöta på en del utmaningar, men i ljuset av att placeringen av vårt nya klubbområde är otroligt bra, är vi övertygade om att vi tillsammans löser de utmaningar som finns.

Styrelsen planerar ett medlemsmöte i mitten av augusti där all aktuell information kommer att ges.

Du gillar kanske också...