SOMMARPRISER I ZOO.SE-hallen

Vi kommer att ha öppet ZOO.se-hallen under hela året men erbjuder specialpriser i Stora hallen samt Övervåningen under sommarmånaderna, 100:- per timme dygnet runt. Lilla hallen behåller samma pris som under hela säsongen. Kom ihåg att välja SOMMARPRISER! när du bokar tider som är mellan 1:a juni till 31:a augusti så får du det rabatterade priset.

Support gällande problem med bokningssystemet, sena ombokningar och andra frågor samt praktiska saker kommer dock att vara begränsat. Vi jobbar ideellt och vi alla tar semester eller kanske åker på kurs eller tävlar. Såklart ska ni höra av er men det kan ta ett tag innan ni får respons. Vi svarar och tar tag i olika frågor och dylikt i mån av tid och möjlighet, men vill hålla hallarna öppen för de som vill träna inomhus även under sommaren.

 

Du gillar kanske också...