Blänkare-Kallelse kommer inom kort till varje medlem

Medlemsmöte onsdag 29 juni kl 19 på Klossen, Ålidhem

En av punkterna på kommande medlemsmöte, är hur klubben ska uttrycka sig i en policy angående diskriminering av medlemmar som bara har möjlighet att hjälpa till som funktionär i begränsad omfattning. Vår inställning ska vara att all hjälp mottages tacksamt – oavsett i stor eller liten grad och att ingen ska bli nekad att få hjälpa till i klubben p.g.a. någon sorts funktionsnedsättning eller annan fysisk begränsning.

Vi vill kunna uttrycka att var och en är välkommen att hjälpa till i den omfattning personen själv kan och orkar! Umeå BHK kräver inte allt eller inget av sina medlemmar. Det är viktigt att medlemmar känner sig välkomna och uppskattade med det dom vill och kan bidra med, så hur kan vi bäst uttrycka det i en offentlig policy?

Fundera gärna på det och kom med förslag!

Maila till styrelsen@ubhk.se

Du gillar kanske också...