Nu säljer vi Gula Huset!

Gula huset köptes in för en billig slant förra sommaren, bakom beslutet att köpa huset låg oro för att klubbstugan inte skulle gå att använda längre och att vi skulle anvisas ett nytt klubbområde i närtid, vi räknade också med att det skulle gå ganska snabbt att få ett tillfälligt bygglov.

Med facit i hand kan vi konstatera att det tog väldigt lång tid att få bygglov beviljat, det kom först denna sommar. Osäkerheten är i dag lika stor när det gäller framtida klubbområde och trots konstaterat mögel i klubbstugan har den ändå gått att använda men med begränsningar. Nu närmar sig en ny vinter och för att inte riskera att Gula huset far illa av ännu en vinter har styrelsen fattat beslut om att sälja Gula huset. I första hand ställs frågan till UBHK:s medlemmar om någon medlem är intresserad.

Om huset inte är sålt 15 oktober läggs det ut på blocket. Huset säljs i befintligt skick och intresserade kan titta på huset på klubbområdet på Ön. Yttermått: 10×8 m. 70 kvm, 3 rum o kök, byggår 1937

Pris 135 000 eller bud. Intresseanmälan till styrelsen@ubhk.se

Du gillar kanske också...