UBHK på Väven!

I två veckor har vi en utställning tillsammans med Umeå Hundungdom från lördag 15/4 till lördag 29/4 i kommunhörnan i stadsbiblioteket – direkt till höger då du kommer in från Storgatan.

Susanne Högdal har designat rollups, ett bildspel kommer att rulla på en skärm och broschyrer kommer att läggas ut. Vi hoppas på besök av lokaltidningarna också!

Alla medlemmar inbjuds härmed att komma och bemanna vår utställning så att folk kan få prata med oss om klubben och vår verksamhet. Några västar ska finnas att ta på sig så att folk förstår att vi går att prata med :). Biblioteket har öppet till 20, men bemannas mellan klockan 9-18. Förhoppningsvis får vi ut en lista på klubbens Facebook sida så att det går att skriva upp sig på olika tider, men annars får vi bara hoppas att folk från klubben dyker upp och finns där lite då och då!

Varmt välkomna allihop och sprid ut det!

Du gillar kanske också...