SM i LYDNAD och RALLYLYDNAD 16-19 juni 2022

Vi är mycket stolta att klubben har hela 7 ekipage med i startfälten på SM i lydnad- & rallylydnad. Platsen är Värnamo BHK, Smålandsdistriktet. ??
LYDNAD
Historisk sett har klubben aldrig haft så många lydnadsekipage representerade samtidigt på ett SM. Vi håller tummar och tassar hårt för det här duktiga gänget; Frida & Räser, Birgitta & Elise, Marina & Jazz, Louise & Tesla och Helen & Qross. Grymma är ni! ????
RALLYLYDNAD
Tummar och tassar håller vi även blå för vår rallystjärna Carin som har lyckats med konststycket att kvalificera båda sina hundar till årets SM. Very well done Nova, Fanny och Carin. Suveräna är ni! ????
Vi önskar samtliga ekipagen framgång och roliga tävlingsdagar. Visa omvärlden att Norrland är att räkna med när det kommer till rallylydnad och lydnad. Heja tjejer, heja Umeå Brukshundklubb! ?

Du gillar kanske också...