FAQ (Frequently Asked Questions)

FRÅGOR & SVAR KRING VERKSAMHETSGRUPPERNA:

Alla verksamhetsgrupper får utse en person som ska ha behörighet att redigera deras egna sidor och publicera inlägg. Denna person kontaktar sedan webmastern genom mail så att inloggning kan ordnas.
Den redigeringsbehöriga personen får tillgång till enbart den VG:s egna sidor. Det går med andra ord inte att av misstag råka redigera eller ta bort en annan sida. Det går inte heller att råka skada själva hemsidan på något sätt - alla kan känna sig trygga i att det nästan är omöjligt att göra fel - hemsidans inloggning med utökad redigeringsbehörighet är anpassad för att fungera även för dig som är nybörjare på Wordpress (sajten vår hemsida är baserad på).
Vi förutsätter inte att alla verksamhetsgrupper kan utse en redigeringsbehörig person som har tidigare erfarenhet av att arbeta med vårt verktyg Wordpress. Så stöter du på ett problem du inte reder ut, kontaktar du vår webmaster. Ingen fråga är för dum - du kommer lära dig att hantera Wordpress allt eftersom.

FRÅGOR & SVAR KRING KURSADMINISTRATION:

I menyn högst upp finns en flik som heter Kursverksamhet, för muspekaren över den och välj sedan underkategorin För kursledare och verksamhetsgrupper och därefter Lägg upp en ny kurs. Där fyller du sedan i formuläret med samtliga uppgifter, och skickar sedan in. När du skickat in formuläret kommer anmälningsformuläret till kursen upp på vår hemsida inom 3 arbetsdagar (vardagar). Deltagarna kan sedan kan anmäla sig via UBHKS:s hemsida, Studiefrämjandets hemsida och på andra ställen där länken sprids.
För att underlätta för klubben sköts fakturering av kursdeltagares anmälningsavgifter enbart av Studiefrämjandet. Det innebär att när kursen är full & före den startar, så skickas digitala fakturor ut till alla som anmält sig. Deltagarna betalar sedan in till Studiefrämjandet, som i sin tur årligen betalar ut summan av de deltagaravgifter som kommit in för UBHK:s räkning, till klubbens konto.
För att kursledaren ska få betalt så behöver UBHK:s kassör veta vad som ska betalas ut. Är kursledaren företagare så skickar denna en faktura på överenskommen summa till UBHK, som sedan betalar fakturan före förfallodatum. Kontakt med kassören kan kan tas här.

Du gillar kanske också...