VARMT VÄLKOMNA TILL VÅR NYA HEMSIDA!

Nu under vecka 40 så genomgår vår hemsida en totalrenovering. Vi närmar oss slutresultatet nu, men det kan fortfarande finnas små buggar & saker som ska justeras.

Layouten har justerats en del sedan första utkastet presenterades. Detta eftersom att hemsidan ska bli så överskådlig och lättskött som möjligt, och även fungera med mobilen.

Samtliga verksamhetsgrupper (discipliner) har fått en egen flik, där information kopierats in både från den gamla hemsidan såväl som från de mail kring önskade ändringar som inkommit. Är det något ni vill ändra på er sida? Kontakta mig, Jennifer Blomberg, som arbetar med hemsidan.

Vi efterlyser även högupplösta bilder tagna med systemkamera, i liggande format, som kan passa på respektive verksamhetsgrupps sida. Viktigt att bilderna är i fullstor storlek, inte förminskade på något vis. Inom kort kommer samtliga verksamhetsgrupper som vill att få en egen lösenordskyddad sida som kan användas för intern information inom gruppen.

Du gillar kanske också...