Barbro Börjesson kommer till oss!

Skriv upp dessa datum: fredag 22 november 18.30, Lördag 23 november 9-17 och Söndag 24 november 9-16.

Ett mer detaljerat program kommer framöver (början av november), men i korta drag blir det så här:

Fredagen: Föreläsning för allmänheten som annonseras i lokaltidningarna. ”…att hunden ska förstå vad du vill och du ska förstå varför hunden INTE vill!”

Lördagen: Inriktning mot klubbens instruktörer inom allmänlydnad och valpkurser*, men även öppen för övriga medlemmar. Kurslitteraturen, ”4 lätta steg”, kommer att ingå i kursavgiften som blir reducerad för instruktörer och gratis för de som hållit kurs det närmaste året. På eftermiddagen blir det praktisk tillämpning och Barbro skulle vilja att instruktörerna har bjudit in några hundekipage som de upplevt som svårhanterliga, så börja fundera redan nu!

Söndagen: En allmän kursdag för klubbens medlemmar. Ta med dig din hund och det problem du upplever att ni har.

Vi kommer att hålla till i Brännland i Zoo.se hallen alla dagar. Avgifterna är inte helt fastställda än förutom för fredagen: 100 kr som swishas på plats och då är även icke medlemmar välkomna.

Om Barbro: Många känner igen Barbro från hennes mångåriga medverkan som hundexpert i SVT:s Go´kväll. Att hennes kvalifikationer, både när det gäller bredd och djup, är rätt unika i hundvärlden, är det färre som vet. Läs mer HÄR

*En av Brukshundklubbens viktigaste uppgifter är att arrangera kurser för hundägare i syfte att få väluppfostrade och allmänlydiga hundar i samhället. Hundägarutbildning är därför en prioriterad del av klubbens verksamhet, så av denna anledning vänder sig denna kursdag i första hand till instruktörer för valp och allmänlydnadskurser.

Du gillar kanske också...