Agility clinic med Jonna Persson

Vill du träna för vår otroligt duktiga Jonna Persson. Hon bjuder in till en clinic i agility med fokus på handling den 16 juli.

Jonna har tränat flertalet hundar från valp till SM. Hon började med agility 2016 med en grundkurs och började tävla aktivt 2017. Jonna har deltagit på 5 SM och har tillsammans med Ester kommit på en tredje plats i small 2 år i rad. Jonna kommer att arbeta utifrån en hoppbana klass 2/3 som är i fokus, och utgår från varje ekipage med en individanpassad träning och coaching. Alla hundar oavsett nivå är välkomna då det alltid går att bryta ner i sekvenser. Jonna kommer coacha er utifrån era önskemål som handling exempelvis byten och linjer eller detaljer som svängar och kommandon. Valet är fritt och anpassas ut efter er.

Praktisk information:

Dagen består av 2 delar, för- och eftermiddag.

Förmiddag kl. 9-12

Eftermiddag kl. 13-16

Bokar du in dig på ett av passen får du vara gratis åhörare på det andra. 300kr/ekipage, betalas med swish efter bekräftad plats.

Anmäl för deltagare med hund här.

Skulle du vilja vara med men bara som åskådare funkar även det! En plats för hela dagen kostar 100kr och betalas efter bekräftelse från oss. Skriv då till Anna Sundberg på messenger eller maila agility@ubhk.se för anmälan. En plats för hela dagen kostar 100kr och betalas efter bekräftelse från oss.

Du gillar kanske också...