VK uppmärksammar UBHK gällande flytt från Ön och träningsmöjlighet i Brännland

Västerbottenskuriren tog kontakt med vår ordförande för att höra höra om hur det ser ut för oss nu när det börjar närma sig byggnationer med bostäder på Ön. Vi har ju levt med detta länge och vet inte än om vi ska tro på det, men kul att de är intresserad hur vi antar utmaningen. VK träffade vår ordförande och en medlem ute i Brännland, som är vår nya inomhuslokal som ger fler medlemmar möjlighet att träna även på vintern.

Tyvärr är artikeln låst för prenumeranter, men vi hoppas kunna få tillstånd att publicera den för alla medlemmar.

https://www.vk.se/2022-01-21/umea-brukshundklubb-planerar-flytt-fran-on?pak=9iSW1bWAS1LhOpQClV___HED/ZlIiyQ___iQEbvyqBhy3Fq9JqWCl0rn0XcUorPJmOhi8wgPtXiZa8i2pPzhYWBnXwM96S8K7AVOPcUu

 

Du gillar kanske också...