Cirkelträning – prova på 27/10

Datum: 2019-10-27
Tid: Kl. 9.00-10.30
Plats: Loboo-hallen, Verkstadsgatan 17, 904 32
Kostnad: Gratis, ingen avgift!
Anmälan görs här.

Vi ger dig, hunden och övriga familjemedlemmar möjlighet att prova på cirkelträning. Övningarna är grundläggande och anpassas efter ålder, rörelseförmåga och tidigare erfarenhet av träning. Passet består av stationer för både hund och människa och går ut på att träna styrka, kondition och smidighet.
Inga förkunskaper behövs. Din hund ska vara vaccinerad och rumsren. Vi som håller i cirkeln utbildas till friskvårdsinstruktörer.

Både hund och människa mår bra av att röra på sig. Vår relation med hunden stärks också av att vi gör saker tillsammans. Kanske upplever du att hundpromenaderna tar tid från egen träning? Kanske har du inte tid eller intresse till att tävla eller hittar någon aktivitet som engagerar just dig och din hund? Kanske kan satsningen ”Sund med hund” vara nåt för dig, eller kanske hela din familj?

Cirkelträning med hund är ett av de koncept som är enkelt att göra, kan varieras på många sätt och ger ökad kondition, styrka, smidighet för både hund och människa. Kom och prova på vad det går ut på – ta med dig hund och varför inte hela familjen!

Vill du se ett exempel på vad detta går ut på? Kolla här.