Pga av Corona fortsatta restriktioner Loboohallen VT-2021

SKK har kommit med ny information angående restriktioner där de i undantagsfall öppnar upp för inomhusaktiviteter med 8 personer. Vi i styrelsen har utifrån rådande situation i länet, med spridning av muterat virus och Folkhälsomyndighetens scenario med en tredje våg som toppar i April, bestämt   att inga gruppträningar, tävlingar eller kurser kommer att erbjudas inomhus denna vårtermin, då vi inte ser dessa som undantagsfall.
Vi fortsätter att hålla Loboohallen öppen för privata träningar där vi medlemmar tränar med avstånd med personer i familjen eller samma väl valda vänner. Håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid förskylningssymptom.
Håll i-håll ut, snart är det vår och vi kan träffas ute.
Tillsammans är vi
starka!
Mvh, Styrelsen

Du gillar kanske också...