Dags att slutredovisa 2019:s genomförda aktiviteter!

Klicka på bilden för att komma till inloggningssidan för E-listan.

Vi närmar oss slutet av året och det är nu dags att se till så att alla aktiviteter slutredovisas till Studiefrämjandet. Har du närvarolistor som du inte skickat in och aktiviteter som är slutförda, så behöver det för perioden januari 2019-november 2019 slutredovisas senast den 1/12. December 2019 kan redovisas senast efter årsskiftet.

Har du/din verksamhetsgrupp genomfört aktiviteter eller kurser, men glömt att rapportera dessa till Studiefrämjandet? Kontakta Jennifer Blomberg via mail HÄR. Samma gäller vid eventuella andra frågor kring detta.


Mer om Studiefrämjandet & registrering av aktiviteter:
Information om samarbetet mellan Studiefrämjandet och UBHK finns att läsa HÄR.
Kurser som ska läggas upp på UBHK:s hemsida & öppnas för anmälan registreras HÄR.
Anmälan av övriga aktiviteter görs HÄR.

Utöver ovanstående formulär så går det fortfarande bra att använda det gamla verktyget Arr via Webb/registrera arrangemang för de verksamhetsgrupper som redan har tillgång till det. Det verktyget kommer under januari 2020 förnyas, mer information kommer då.

För att fylla i din digitala närvarolista som redan är skapad: Logga in på den s.k. E-listan HÄR

Du gillar kanske också...