Verksamhetsgruppsmöte med styrelsen

Torsdag den 31/10 kl. 19.00 hälsar vi sammankallande och aktiva inom verksamhetsgrupperna, till möte med styrelsen för UBHK.

Vi kommer hålla till i Studiefrämjandets lokaler på Kulturhuset Klossen, Ekonomstråket 6 på Ålidhem.

Parkering sker vid Ålidhems centrum, gå därefter rakt igenom centrumbyggnaden så är deras lokal i tegelhuset på andra sidan. Lokalen vi ska vara i heter Nova, och ligger på bottenvåningen (karta finns bredvid skärmen innanför entrén). Hundar är välkomna i lokalen vid behov.

Anmälan till mötet görs i formuläret nedan, är det något särskilt ni skulle vilja att vi tar upp så ange det där. Eventuella punkter som ska in på dagordningen måste därför vara oss tillhanda senast 24/10. Dagordning skickas ut via mail till de som anmält sig senast 5 dagar före mötet.

Du gillar kanske också...